ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΔΟΚΕΡΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΜΑΤΑ;

Acufocus Kamra Inlay

Presbia Flexivue Microlens

Revision Raindrop Inlay

Τα ενδοκερατικά ενθέματα ειναι πολύ λεπτοί, μικροί φακοί ή διαφράγματα, τα οποία τοποθετούνται μέσα στον κερατοειδή χιτώνα για την διόρθωση της πρεσβυωπίας . Εφαρμόζονται στον ένα οφθαλμό και βασίζονται στη μέθοδο monovision. Η βασική διαφορά από τις άλλες τεχνικές monovision είναι ότι δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα την μακρινή όραση. Τα ενθέματα απευθύνονται σε πρεσβύωπες, οι οποίοι δεν έχουν καθόλου καταρράκτη ή σε αυτούς που έχουν χειρουργηθεί ήδη από καταρράκτη με μονοεστιακό ενδοφακό. Ο υποψήφιος γι' αυτή την επέμβαση δεν θα πρέπει να έχει θολερότητες στον κερατοειδή ή στον οπτικό άξονα. Το ένθεμα τοποθετείται στον ένα οφθαλμό, παρέχοντας ικανοποιητική κοντινή όραση, ιδίως σε μεσαίες αποστάσεις. Η ένθεση γίνεται μέσα σε ένα τούνελ που εχει δημιουργηθεί με femtosecond laser. Οπως συμβαίνει και με την διόρθωση με laser, το αποτελεσμα διατηρείται μερικά χρόνια, λόγω των αλλαγων που επεργονται στον κρυσταλλοειδή φακό σε αυτές τις ηλικίες.

Αν ενδιαφέρεστε για επέμβαση διόρθωσης της πρεσβυωπίας, επικοινωνείστε μαζί μας για ένα  ραντεβού με τον καθ. Παντελή Α. Παπαδόπουλο, για να σας εξετάσει και να συζητήσει μαζί σας για την πιό κατάλληλη και ασφαλή μέθοδο που ενδείκνυται στην περίπτωση σας. Αν έΧΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΤΕί ΑΛΛΟύ ΚΑΙ ΘέΛΕΤΕ ΝΑ ΠάΡΕΤΕ ΜΙΑ ΔΕύΤΕΡΗ ΓΝώΜΗ, ΜΠΟΡΕίΤΕ ΝΑ ΣΤΕίΛΕΤΕ ΟΛΕς ΤΙς ΕΞΕΤάΣΕΙς ΣΑς ΜΕ E-mail ή ΝΑ ΚΛΕίΣΕΤΕ έΝΑ ΔΩΡΕάΝ ΡΑΝΤΕΒΟύ (δεν περιλαμβάνει εξέταση) ΓΙΑ ΣΥΖήΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥς ΟΦΘΑΛΜΙάΤΡΟΥς ΜΑς.

Η  χειρουργική διόρθωση της πρεσβυωπίας εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Η εξατομικευμένη προσέγγιση του προβλήματος μπορεί να δώσει λύσεις στις περισσότερες περιπτώσεις ατόμων που θέλουν να διαβάζουν χωρίς εξάρτηση από γυαλιά ή φακούς επαφής.

καθ. Παντελής Α. Παπαδόπουλος

210 988 1800

Λ.Ποσειδώνος 42, Π.Φάληρο
17561, Αττική

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Copyright  © 2016 Ophthalmo-Check ΕΠΕ